Bagt græskar med græskarkernepesto og spicy yoghurt

16x9
Bagt græskar med græskarkernepesto og spicy yoghurt Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. BAGT GRÆSKAR: Skyl græskaret, og fjern kernerne med en ske.
  2. Skær græskaret i lange skiver på i cirka 1 centimeters tykkelse.
  3. Bland med olivenolie, salt og kanel og kom p√• en bageplade. Bag af i cirka 30 minutter i 200 grader, eller indtil gr√¶skarstykkerne er brunet af og er m√łre.
  4. SPICY YOGHURT: Mens gr√¶skaret er i ovnen, kan du blande yoghurtdressingen sammen: R√łr yoghurt og olivenolie sammen, og smag til med din yndlingschilisauce.
  5. GR√ÜSKARKERNEPESTO: Rist gr√¶skarkernerne og pinjekernerne af p√• en pande, til de er gyldne og spr√łde.
  6. Blend alle ingredienserne i en blender, minihakker eller food processor.
  7. Kom pestoen p√• et skoldet glas, og opbevar k√łligt. Kan bruges som normal pesto - i f.eks. salater, sandwich, p√• pizza etc.
  8. ANRETNING: Kom den spicy yoghurt ud over de bagte græskarstykker, og pynt med korianderblade. Server pestoen ved siden af.