Bagt spidskål med rygeost, citronkål og salat

16x9
Salat Foto: iStock
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
25 min

Tilberedning

  1. Flæk spidskålen, og steg den af i 2 minutter.
  2. Vend kålen om, efter den er stegt.
  3. Kom sennep, rygeost, citron, honning, salt og mandler på.
  4. Bag det i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter.
  5. Rist hvidkålen af i 2 minutter.
  6. Bland det hele til stegt citronkål med lakrids, og bum - syrlig kål! Til dagen efter ruller du kålen i rispapir eller forårsrulledej - bum!
  7. Læg blodappelsinerne på et fad smukt i en ring.
  8. Kom den fintsnittede sortkål henover, og drys de grønne nødder og oliven på.
  9. Drys med grofthakket kørvel, salt og peber. Til dagen efter - pakkes det ind i filo og kommes op i en tærteform. Bag i ovnen, og bum, så har du en lækker, sprød tærte.
  10. Bland rødkål, melon, agurk, basilikum og feta groft - og så må der tygges. Dagen efter kan du komme salaten i pitabrød med friskkogte linser.