Mad

Banan-choko bowl med hvid chokolade, granola, og friske jordbær

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. TILBEREDNING: Start med at sætte granolaen over. Tænd ovnen på 180 grader. Rist hasselnødderne så de bliver sprøde og gyldenbrune. Blend de udstenede dadler med kokossukker, kakaopulver, vand, salt, oliven- og solsikkeolie og halvdelen af de ristede hasselnødder. Det skal blendes til en sammenhængende masse.
  2. Vend nu hasselnødde/dadelmassen grundigt i havregryn og solsikke- og græskarkernerne.
  3. Kom granolaen på en bageplade med bagepapir og fordel jævnt. Kom i ovnen og bag i cirka 20 minutter ved 180 grader. Vend gerne granolaen et par gange.
  4. De resterende hele hasselnødder og tranebær skal i helt til sidst når granolaen har været i ovnen og er kølet lidt ned. Opbevar i en luftætbeholder.
  5. I mens granolaen er i ovnen kan du sætte den hvide chokolade tahin over. Smelt den hvide chokolade og vend den grundigt med hvid tahin og neutralolie. Den er meget flydende så længe den er varm.
  6. Blend nu frossen banan med havredrik og kakaopulver til en cremet tyk smoothie konsistens. Server iskold med en håndfuld hasselnøddegranola, friske jordbær, en tsk. hvid chokolade tahin og lidt chokolade drops.