Livsstil

Andecurry

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
55 min

Tilberedning

  1. Skær anden i mellemstore stykker, og sæt til side. Pil løg, og skær det i skiver. Pil hvidløg, og knus det. Skræl ingefær, og riv den fint. Skyl chilierne, fjern kernerne, og hak dem fint.
  2. Varm olie op i en stor stegepande eller gryde ved middel varme. Tilsæt hvidløg, ingefær og grøn chili, og sauter under omrøring i 1 minut.
  3. Tilsæt løg, og sauter i 3-4 minutter, eller indtil løgene er brune. Tilsæt gurkemeje, stødt koriander, stødt chili og kardemomme. Sauter under konstant omrøring i 1 minut. Kom anden i gryden, og bland godt.
  4. Steg anden i krydderiblandingen i 3-4 minutter. Rør af og til.
  5. Tilsæt vand for at dække andestykkerne, og kog under låg i 45 minutter, eller indtil anden er mør.
  6. Hold øje med, at den ikke koger tør. Hvis den er ved det, tilføres lidt ekstra vand. Knus peberkornene let, og tilsæt dem sammen med salt og kokosmælk. Smag til med salt og peber, og server med ris.
  7. TIP: Andecurry kan serveres som en alternativ juleret.