Black forest-lagkage

16x9
Black forest-lagkage Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Lagkagebunde: pisk ægget med sukkeret rigtig godt.
  2. Tilsæt det sigtede mel og majsmel og bland dem forsigtigt.
  3. Til sidst tilsættes smeltet smør.
  4. Tøm blandingen i en springform og bag ved 180 i 25-35 minutter - afhænger mængden.
  5. Køl lagkagebundene ned og skær den i tre lige store stykker.
  6. Marinerede kirsebær: kog alle ingredienserne sammen og tilsæt kirsebærlikør til sidst. Hæld mixen i en bøtte og køl det ned
  7. Vaniljecreme: kog den første mængde fløde (330 g) med vanilje og glukose. Læg gelatinen i en skål med koldt vand i 5 minutter.
  8. Tag gelatinen op og pres vandet ud fra husblas og tilføj husblassen i den varme fløde.
  9. Hæld fløden over den hvide chokolade og bland det godt. Når blandingen er ved 40 grader c, skal resten af fløden (500 g) tilsættes.
  10. Køl det ned i 3-4 timer, før du pisker.
  11. Saml kagen: brug en springform til at samle din black forest lagkage.
  12. Skær lagkagebunden i 3 lige store stykker.
  13. Varm kirsebærsiruppen op og fordel 1/3 over den første bund.
  14. Placer mange kirsebær på toppen af lagkagebunden og tilsæt et lag med flødeskum. Gentag to gange.
  15. Dekorer toppen af kagen med chokoladeflager.