Black forest-lagkage

Tilberedning
- Lagkagebunde: pisk ægget med sukkeret rigtig godt.
- Tilsæt det sigtede mel og majsmel og bland dem forsigtigt.
- Til sidst tilsættes smeltet smør.
- Tøm blandingen i en springform og bag ved 180 i 25-35 minutter - afhænger mængden.
- Køl lagkagebundene ned og skær den i tre lige store stykker.
- Marinerede kirsebær: kog alle ingredienserne sammen og tilsæt kirsebærlikør til sidst. Hæld mixen i en bøtte og køl det ned
- Vaniljecreme: kog den første mængde fløde (330 g) med vanilje og glukose. Læg gelatinen i en skål med koldt vand i 5 minutter.
- Tag gelatinen op og pres vandet ud fra husblas og tilføj husblassen i den varme fløde.
- Hæld fløden over den hvide chokolade og bland det godt. Når blandingen er ved 40 grader c, skal resten af fløden (500 g) tilsættes.
- Køl det ned i 3-4 timer, før du pisker.
- Saml kagen: brug en springform til at samle din black forest lagkage.
- Skær lagkagebunden i 3 lige store stykker.
- Varm kirsebærsiruppen op og fordel 1/3 over den første bund.
- Placer mange kirsebær på toppen af lagkagebunden og tilsæt et lag med flødeskum. Gentag to gange.
- Dekorer toppen af kagen med chokoladeflager.