Blomkålssteak med oliven-kapers salsa og jordbærsalat

16x9
Blomkålssteak med oliven-kapers salsa og jordbærsalat. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. BLOMKÅLSSTEAKS: Skær blomkålen i 3 centimeter tykke skiver.
  2. Brug kun de hele stykker, og gem resten til en salat.
  3. Varm en grillpande op til h√łj varme, og steg blomk√•len herp√• 3-5 minutter p√• begge sider.
  4. OLIVEN-KAPERS SALSA: Hak oliven og kapers groft.
  5. Kom det i en sk√•l, og r√łr det sammen med chili, persille og olivenolie. S√¶t det til side.
  6. JORDB√ÜRSALAT: Rist pinjekernerne p√• en t√łr og varm pande, til de er gyldne. Kom dem p√• en tallerken, og stil den til side.
  7. Skær det resterende blomkål i tynde skiver på et mandolinjern, og kom det i en skål.
  8. Del fenniklen på langs, og skær den ligeledes i tynde skiver på et mandolinjern. Kom det i skålen sammen med blomkålen.
  9. Skær jordbærrene i tern, og kom dem i skålen sammen med persille, citronskal og de ristede pinjekerner. Vend det sammen.
  10. Server de grillede blomkålssteaks med jordbærsalaten og oliven-kapers salsa.