Bønne ribolita i bagt græskar med stegte pølser

16x9
Bønne ribolita i bagt græskar med stegte pølser. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Græskarret bages i ovn 45 minutter 170 grader.
  2. Pølser og bacon ristes af på panden i mindre stykker. Flæk peberfrugterne og skær dem i mindre stykker og lad dem riste med sammen med pølser og bacon. Tilsæt presset hvidløg. Tilsæt bønnerne sammen med kikærter og rist dem med i 5 min. Tilsæt flåede tomater og lidt vand samt porrer og lad det snurre længe til det bliver tykt. Kom blomkål i og smag til med salt og peber og evt oregano og lad det snurre videre i 10 minutter
  3. Flæk græskarret fjern kernerne. Kom citron og salt i bunden og fyld heri ribolitaen. Drys med valnødder, lidt friske krydderurter og parmesan