Bønnetortillas med grønkålssalat

16x9
Bønnetortillas med grønkålssalat. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Kom olie på panden og rist bønner og kikærter af i 5 minutter. Kom tomater og løg på og krydr med salt og peber. Læg lidt af bønnerne og kikærterne til side til senere.
  2. Pisk æg sammen og krydr med salt, peber og Holms klassisk rub. Kom æggemassen over bønnerne og rør så alt æggemassen kommer rundt. Drys med ost og sæt panden i ovnen 180-200 grader ca.12-15 min (hvis panden kan tåle at komme i ovnen, ellers hæld massen over i et ildfast fad). Tip: Hæng en klud på ovn-håndtaget, så du husker at bruge den, når du skal tage panden ud af ovnen.
  3. Når den kommer ud, blander du kålposen med citron og lidt olie, sammen med de stegte bønner, kikærter og grønt fra dåsen. Det hele ristes på en pande og krydres med salt og peber og toppes på tortillaen sammen med løgringe, halve tomater og lige lidt sort peber, lidt ekstra ost og de kogte æg.