B√łnnetortillas med gr√łnk√•lssalat

16x9
B√łnnetortillas med gr√łnk√•lssalat. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. FREMGANGSM√ÖDE: Kom olie p√• panden og rist b√łnner og kik√¶rter af i 5 minutter. Kom tomater og l√łg p√• og krydr med salt og peber. L√¶g lidt af b√łnnerne og kik√¶rterne til side til senere.
  2. Pisk √¶g sammen og krydr med salt, peber og Holms klassisk rub. Kom √¶ggemassen over b√łnnerne og r√łr s√• alt √¶ggemassen kommer rundt. Drys med ost og s√¶t panden i ovnen 180-200 grader ca.12-15 min (hvis panden kan t√•le at komme i ovnen, ellers h√¶ld massen over i et ildfast fad). Tip: H√¶ng en klud p√• ovn-h√•ndtaget, s√• du husker at bruge den, n√•r du skal tage panden ud af ovnen.
  3. N√•r den kommer ud, blander du k√•lposen med citron og lidt olie, sammen med de stegte b√łnner, kik√¶rter og gr√łnt fra d√•sen. Det hele ristes p√• en pande og krydres med salt og peber og toppes p√• tortillaen sammen med l√łgringe, halve tomater og lige lidt sort peber, lidt ekstra ost og de kogte √¶g.