Brændt makrel med tilbehør

16x9
Brændt makrel med tilbehør Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 60 min

Tilberedning

  1. BRÆNDT MAKREL MED TILBEHØR: Filter makrellen og skær benene fra
  2. Rids skinnet på den korte side og lav ridserne så tæt på hinanden som muligt
  3. brænd skindet med en creme brulé brænder.
  4. Persillen vaskes, tørres og hakkes fint
  5. Skalotteløg og hvidløg skære i fine tern
  6. Riv citronskal og bland det med persillen
  7. Bælg ærterne
  8. Kantarellerne renses med en lille børste
  9. Varm en pande god op kom olie på og kom kantarellerne på panden
  10. Lad dem stege lidt og kom smør ved.
  11. Når de har er stegt godt af kommes ærterne ved. Lad dem få lidt varme
  12. Kom lidt af persille bladningen ved og smag til med salt