Morgenmadssandwich

Tilberedning
- BURGERBOLLER: Cirka 10 boller.
- Gæren opløses i mælken.
- Tilsæt så den smeltede smør, sukker, salt, æg og mel. Det hele æltes godt sammen.
- Lad dejen hæve i et par timer.
- Rul så burgerbollerne ud i 50 grams boller, lad dem hæve i et par timer.
- Pensel med lidt æg og bag bollerne i cirka 12 minutter ved 180 grader.
- ÆG: Steg æggene på en pande i lidt olivenolie (spejlæg).
- PANCETTA: Skær pancettaen tyndt, og steg det sprødt på en pande eller i ovnen ved 180 grader.
- PROVOLONE OST: Skær osten ud i 8 tynde skiver.
- LØG-SMØR: Snit skalotteløget fint, og confitér løget i 250 gram smør, til løget er mørt.
- AVOCADO: Halvér avocadoen og fjern stenen. Avocadokødet tages ud af skallen, og skæres i tynde skiver og krydres med salt og peber.
- TOMAT: Skær tomaten i 5-6 skiver og krydr med salt, peber og lidt sukker.
- SANDWICH: Start med at skære burgerbollerne over. Smør så burgerbollerne med løg-smørret.
- Rist så burgerbollerne i ovn på grill, til smørret er smeltet.
- Læg så provoloneosten på burgerbollerne, og rist så burgerbollerne i ovnen igen, til osten er smeltet.
- Læg nu 1 skive pancetta, så en tomat skive, så 4-6 skiver avocado og så et æg – til sidst lægges låget på, og sandwichen er klar til servering.