Morgenmadssandwich

16x9
Breakfast-Sandwich. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. BURGERBOLLER: Cirka 10 boller.
  2. Gæren opløses i mælken.
  3. Tilsæt så den smeltede smør, sukker, salt, æg og mel. Det hele æltes godt sammen.
  4. Lad dejen hæve i et par timer.
  5. Rul så burgerbollerne ud i 50 grams boller, lad dem hæve i et par timer.
  6. Pensel med lidt æg og bag bollerne i cirka 12 minutter ved 180 grader.
  7. ÆG: Steg æggene på en pande i lidt olivenolie (spejlæg).
  8. PANCETTA: Skær pancettaen tyndt, og steg det sprødt på en pande eller i ovnen ved 180 grader.
  9. PROVOLONE OST: Skær osten ud i 8 tynde skiver.
  10. LØG-SMØR: Snit skalotteløget fint, og confitér løget i 250 gram smør, til løget er mørt.
  11. AVOCADO: Halvér avocadoen og fjern stenen. Avocadokødet tages ud af skallen, og skæres i tynde skiver og krydres med salt og peber.
  12. TOMAT: Skær tomaten i 5-6 skiver og krydr med salt, peber og lidt sukker.
  13. SANDWICH: Start med at skære burgerbollerne over. Smør så burgerbollerne med løg-smørret.
  14. Rist så burgerbollerne i ovn på grill, til smørret er smeltet.
  15. Læg så provoloneosten på burgerbollerne, og rist så burgerbollerne i ovnen igen, til osten er smeltet.
  16. Læg nu 1 skive pancetta, så en tomat skive, så 4-6 skiver avocado og så et æg – til sidst lægges låget på, og sandwichen er klar til servering.