Brød á la focaccia med overskudsgrønt

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 5
- Tid
- 2 min
Tilberedning
- BRØD Á LA FOCACCIA MED OVERSKUDSGRØNT: Rør gær ud i vand, og tilsæt salt og olie. Rør durummel i, og tilsæt hvedemel lidt ad gangen.
- Dejen må endelig ikke blive for tør, så hold evt. lidt mel tilbage. Ælt dejen rigtig godt sammen, og lad den hæve et lunt sted i 1 time, eller lad dejen koldhæve på køl natten over.
- Hvis du vælger at koldhæve, så tag dejen ud 1-2 timer før, brødet skal bages.
- Når dejen har hævet, vender du den ud i en springform eller bradepande beklædt med bagepapir eller smurt med olie. Lad dejen hæve igen i 40 minutter.
- Fordel små tern eller tynde skiver af rensede grøntsager ovenpå brødet sammen med olivenolie, salt og fennikelfrø eller rosmarin.
- Bag brødet ved 225 grader, varmluft, i cirka 25 minutter, eller til det er gyldent og sprødt.