Brød á la focaccia med overskudsgrønt

16x9
Brød a la focaccia med overskudsgrønt. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
5
Tid
2 min

Tilberedning

  1. BRØD Á LA FOCACCIA MED OVERSKUDSGRØNT: Rør gær ud i vand, og tilsæt salt og olie. Rør durummel i, og tilsæt hvedemel lidt ad gangen.
  2. Dejen må endelig ikke blive for tør, så hold evt. lidt mel tilbage. Ælt dejen rigtig godt sammen, og lad den hæve et lunt sted i 1 time, eller lad dejen koldhæve på køl natten over.
  3. Hvis du vælger at koldhæve, så tag dejen ud 1-2 timer før, brødet skal bages.
  4. Når dejen har hævet, vender du den ud i en springform eller bradepande beklædt med bagepapir eller smurt med olie. Lad dejen hæve igen i 40 minutter.
  5. Fordel små tern eller tynde skiver af rensede grøntsager ovenpå brødet sammen med olivenolie, salt og fennikelfrø eller rosmarin.
  6. Bag brødet ved 225 grader, varmluft, i cirka 25 minutter, eller til det er gyldent og sprødt.