Butterchicken

16x9
Butter chicken Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. KYLLING: Start med at marinere kyllingen. Det kan du med fordel gøre dagen før i en plastikpose i køleskabet, eller lad det stå på bordet i en skål, mens resten laves.
  2. Riv hvidløg og ingefær, og bland det med citronsaften, garam masala, salt og kyllingestykkerne.
  3. SAUCE: Snit løg og paprika, og lad det stege lidt af i en smule olie i en gryde. I med garam masala og paprika, og steg det lidt af.
  4. Nu kommes de hakkede tomater oveni. Lad det herefter simre sammen i et par minutter. Blend saucen med en stavblender eller en almindelig blender.
  5. Kom det nu tilbage i gryden. Kom fløden på. Lad det koge sammen, hvorefter du kommer kyllingestykkerne i gryden, og lader det simre under låg i 10 minutter. Sæt dine ris over, og kog under lås i 10 minutter.
  6. Tjek ét stykke kylling, om det er lyst helt ind til midten, men stadig saftigt. Når det er det, kommer du smørret i.
  7. Smag godt til med salt, peber og eventuelt lidt revet hvidløg med olie på.
  8. Lun dine naanbrød op i sidste øjeblik. Server, og drys med koriander ved bordet.