Butterdejspirogger med chili-ostefyld

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 10
- Tid
- 30 min + 10 min
Tilberedning
- DEJ: Rul butterdejen ud. Stik den ud cirka 12 centimeter i diameter.
- FYLD: Riv cheddar groft. Skær mozzarellaen i små tern. Hak chili, og bland med ostefyldet.
- Kom ostefyldet på den ene halvdel af dejen. Luk piroggerne ved at trykke kanten sammen med en gaffel, og tryk godt til, så den ikke åbner sig under bagning.
- Kom dem på en bageplade med bagepapir, og pensel med æg. Bag dem i cirka 10 minutter ved 200 grader, til de har fået godt med farve.
- TOMAT/CHILISAUCE: Befri chilien for kerner, og kom den i en gryde med alle de øvrige ingredienser. Lad det simre et par minutter. Blend med en stavblender, og køl af inden servering.