Butterdejspirogger med chili-ostefyld

16x9
Butterdejspirogger med chili-ostefyld. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
10
Tid
30 min + 10 min

Tilberedning

  1. DEJ: Rul butterdejen ud. Stik den ud cirka 12 centimeter i diameter.
  2. FYLD: Riv cheddar groft. Skær mozzarellaen i små tern. Hak chili, og bland med ostefyldet.
  3. Kom ostefyldet på den ene halvdel af dejen. Luk piroggerne ved at trykke kanten sammen med en gaffel, og tryk godt til, så den ikke åbner sig under bagning.
  4. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og pensel med æg. Bag dem i cirka 10 minutter ved 200 grader, til de har fået godt med farve.
  5. TOMAT/CHILISAUCE: Befri chilien for kerner, og kom den i en gryde med alle de øvrige ingredienser. Lad det simre et par minutter. Blend med en stavblender, og køl af inden servering.