Butternut tacos med oksekød og syltede løg

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Butternut: Tænd ovnen på 220 grader, og skyl græskarrene.
  2. Flæk græskarrene, og skrab kernerne ud med en ske. Pensl skæresiden med lidt olivenolie, og bag græskarrene møre i den varme ovn i ca. 25 minutter.
  3. Kød: Hak imens løg og hvidløg, og hak korianderstilkene fint (du skal bruge ca. 1-2 spsk.).
  4. Sautér løg og hvidløg i olivenolie. Kom hakket oksekød i, og brun kødet.
  5. Tilsæt korianderstilke, spidskommen, kanel og cayenne. Varm kort op og tilsæt tomatpuré og chokolade. Smag til med eddike og salt. Spæd med en smule vand eller bouillon, hvis der er behov for det, men chilien skal være tæt og ikke for våd.
  6. Topping: Kog imens eddike og sukker op indtil sukkeret smelter. Snit løgene i både, og kom dem i lagen. Kog i 1 minut og tag løgene af.
  7. Skær radiserne i tynde skiver.
  8. Servering: Top de møre butternut tacos med kød, syltede løg, fint skårede radisser, koriander og feta.