Mad

Camilla og Jespers fiskesalat

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
10 min + 10 min

Tilberedning

  1. CAMILLA OG JEPSERS FISKESALAT: Rist rugbrødet på en pande ved lav varme og halv smør og halv olie.
  2. Pochér fisken seks til syv minutter, til den er lidt fast at trykke på.
  3. Pluk derefter fisken i små stykker.
  4. Bag jomfruhummerhalerne i ovnen i seks til ti minutter alt efter størrelse.
  5. Skær rejer og jomfruhummere i stykker på tre til fire millimeter.
  6. Bland alle øvrige ingredienser sammen. Tilsæt til sidst fisken.
  7. Rør forsigtigt rundt.
  8. Skyl salaten. Pluk frisesalaten i små stykker, og dup den tør.
  9. Derefter anrettes det på brødet, så hele brødet er dækket.
  10. Læg to til tre spiseskeer af fiskesalaten på brødet, så brødet og salaten er dækket.
  11. Maden drysses med purløg og serveres eventuelt med ørredrogn.