- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 10 min + 10 min
Tilberedning
- CAMILLA OG JEPSERS FISKESALAT: Rist rugbrødet på en pande ved lav varme og halv smør og halv olie.
- Pochér fisken seks til syv minutter, til den er lidt fast at trykke på.
- Pluk derefter fisken i små stykker.
- Bag jomfruhummerhalerne i ovnen i seks til ti minutter alt efter størrelse.
- Skær rejer og jomfruhummere i stykker på tre til fire millimeter.
- Bland alle øvrige ingredienser sammen. Tilsæt til sidst fisken.
- Rør forsigtigt rundt.
- Skyl salaten. Pluk frisesalaten i små stykker, og dup den tør.
- Derefter anrettes det på brødet, så hele brødet er dækket.
- Læg to til tre spiseskeer af fiskesalaten på brødet, så brødet og salaten er dækket.
- Maden drysses med purløg og serveres eventuelt med ørredrogn.