Carbonara

16x9
Cabonara. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. CARBONARA: Sæt pastavandet over.
  2. Skær bacon i tern, og læg det i en stor pande med to skefulde olivenolie. Steg baconen.
  3. Hæld æg, revet parmesan, Pecorino Romano-ost og friskkværnet sort peber i en skål. Rør det sammen.
  4. Når pastavandet koger, hæld salt og spaghetti i. Rør undervejs. Lad pastaen koge uden låg.
  5. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra. Pastaen hældes nu på panden, som blandes med baconen.
  6. Og så er der, fortæller Gerardo, to muligheder: Enten hælder du æggeblandingen på panden og blander retten i cirka et minut på blusset. Eller også hælder du pastaen fra panden op i skålen med æg og blander retten der.
  7. Servér straks. Drys retten med revet Pecorino/Romano-ost og friskkværnet sort peber.