Carpaccio med mormordressing og stenbiderrogn

16x9
Carpaccio med mormordressing og stenbiderrogn. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
2
Tid
20 min

Tilberedning

  1. Giv kødet salt og peber, og rul det stramt op i husholdningsfilm.
  2. Put kødet i fryseren i 1 times tid. Jeg har altid carpaccio liggenede klar i fryseren, til når der kommer gæster. Så kan jeg hurtigt lave en lækker mellemret. Kødet skal bare ud og ligge 1 times tid før det kan skæres. Det er jo det det tager, at drikke velkomstdrinks.
  3. Rør sukker, lidt citronskal, 1 spsk citronsaft og fløde sammen til det tykner let.
  4. Rist grønkålen kort og hårdt på en pande med lidt olie, så det lige branker en anelse.
  5. Skær kødet i så tynde skiver som muligt. En skarp brødkniv er normalt rigtig god, til skalfrossent kød.
  6. Fordel på et fad som er smurt med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
  7. Pynt med grønkål ovenpå.
  8. Dryp med mormordressing, og top med stenbiderrogn og fint skåret purløg.
  9. Italiensk surf and turf.