Livsstil

Ceviche og Chiligærflagepopcorn

Tilberedning

  1. Skær fisken i ens, tynde skiver, og anret med det samme i en skål.
  2. Salt let med fin salt, og 1/4 dl yuzu til ½ dl limesaft og derefter lidt avocadoolie.
  3. Rens, og snit springløg, så fint du kan.
  4. Skær de små tomater i tern, og smag til med lidt sukker og fin salt.
  5. Til popcornene kom olie og majs i en gryde med låg på, og tænd på middel varme.
  6. Vej salt, gærflager og hakket chili af.
  7. Ryst gryden, når kornene begynder at poppe, og ryst ind imellem, til de er færdige.
  8. Hæld salt, gærflager og chili i gryden, ryst, og tjek at krydringen er rigtig - sæt i en skål ved stuetemperatur indtil servering.
  9. Anret fisken med tomat og den saft der har dannet sig, de sprøde springløg og sæt på køl.
  10. Drys fisken umiddelbart før servering med popcorn.