Tilberedning
- Skær fisken i ens, tynde skiver, og anret med det samme i en skål.
- Salt let med fin salt, og 1/4 dl yuzu til ½ dl limesaft og derefter lidt avocadoolie.
- Rens, og snit springløg, så fint du kan.
- Skær de små tomater i tern, og smag til med lidt sukker og fin salt.
- Til popcornene kom olie og majs i en gryde med låg på, og tænd på middel varme.
- Vej salt, gærflager og hakket chili af.
- Ryst gryden, når kornene begynder at poppe, og ryst ind imellem, til de er færdige.
- Hæld salt, gærflager og chili i gryden, ryst, og tjek at krydringen er rigtig - sæt i en skål ved stuetemperatur indtil servering.
- Anret fisken med tomat og den saft der har dannet sig, de sprøde springløg og sæt på køl.
- Drys fisken umiddelbart før servering med popcorn.