Chevre chaud

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
- Tid
- 30 min + 15 min
Tilberedning
- CHEVRE CHAUD: Smør brødet med urteolie.
- Læg gedeosten på det smurte brød, og gratiner i ovnen ved 200 grader, til den er gylden.
- Mariner salat med vinaigrette, og læg et par skefulde syltede valnødder og rosiner på salaten.
- Serveres med gedeost og drysses med en smule persille.
- URTEOLIE: Hak urter fint, og bland med citronskal, presset hvidløg og olivenolie. Giv et nip salt og peber.
- SYLTEDE VALNØDDER OG ROSINER: Kog valnødderne op i koldt vand, og kasser vandet. Kog sukker og balsamico sammen med valnødderne og rosinerne. Køles ned inden servering.
- VINAIGRETTE: Sennep, salt, eddike og honning røres sammen. Tilsæt olie lidt ad gangen til homogen masse. Tilsæt eventuelt lidt mere, hvis vinaigretten ønskes lidt tyndere.