Chevre chaud

16x9
Chevre Chaud. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min + 15 min

Tilberedning

  1. CHEVRE CHAUD: Smør brødet med urteolie. 
  2. Læg gedeosten på det smurte brød, og gratiner i ovnen ved 200 grader, til den er gylden.
  3. Mariner salat med vinaigrette, og læg et par skefulde syltede valnødder og rosiner på salaten.
  4. Serveres med gedeost og drysses med en smule persille.
  5. URTEOLIE: Hak urter fint, og bland med citronskal, presset hvidløg og olivenolie. Giv et nip salt og peber.
  6. SYLTEDE VALNØDDER OG ROSINER: Kog valnødderne op i koldt vand, og kasser vandet. Kog sukker og balsamico sammen med valnødderne og rosinerne. Køles ned inden servering.
  7. VINAIGRETTE: Sennep, salt, eddike og honning røres sammen. Tilsæt olie lidt ad gangen til homogen masse. Tilsæt eventuelt lidt mere, hvis vinaigretten ønskes lidt tyndere.