Chiagrød med rødgrød, skyr, granola og peanutbutter

16x9
Chiagrød med rødgrød, skyr, granola og peanut butter. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
480 min + 15 min

Tilberedning

  1. Kom havredrik og kokosmælk og fint salt i en lufttæt beholder, og pisk ingredienserne sammen.
  2. Tilføj chiafrø, og pisk med et piskeris i cirka 2 minutter. Sørg for, at chiafrøene ikke sætter sig i bunden eller hjørnerne i beholderen. Kom låg på beholderen, og stil på køl natten over – eller minimum 8 timer på køl.
  3. BÆRKOMPOT: Kom bær og rabarber i gryden med sukker og vaniljestang, og kog op ved lav varme. Når kompotten har kogt lidt, kan du bruge grydeskeen til at mose jordbærrene lidt. Du bestemmer selv, hvor udkogt du vil have bærkompotten, og hvis du synes, at den er for flydende, kan du jævne den med lidt maizena. Smag til med sukker, og kom på køl.
  4. Anret chiagrøden i en skål eller et glas med kompot, skyr, peanutbutter og granola.