KYLLING: Kom kyllingen i en gryde med løg, gulerod, laurbær og hvidvin. Dæk med vand, og kog det op. Lad den simre i cirka 12-15 minutter.
Lad derefter kyllingen trække i yderligere 10-15 minutter, inden den plukkes.
SAUCE: Sautér asparges og bladselleri i olie i en dyb, varm pande. Sautér i ½ minut. Det skal ikke tage farve. Vend ærter i, og tag grøntsagerne af varmen.
Smelt smørret i en gryde. Pisk mel i, og pisk langsomt bouillonen i.
Pisk til sidst fløde i, og vend plukket kyllingekød og sauterede grøntsager i saucen. Smag til med salt og peber.
Fordel kyllingefyldet i 8-10 ovnfaste forme på cirka 9-11 centimeter.
Klip butterdejen til, så den passer over formene. Luk dejen godt fast om formene, klip et par huller i toppen, og pensl dejen med æg pisket med lidt koldt vand.
Bag tærterne ved 180 grader i 15-20 minutter, eller til de er gyldne, og dejen er gennembagt. Servér straks.