Hannah Grants chicken Taquito som quesadilla. Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Let
Personer
8
Tid
5 min + 10 min
Tilberedning
Skær kyllingebrystet i små tern ca. 1x1 centimeter
Hak jalapeños fint – gerne i en minihakker. Bland flødeost, krydderier og hvidløg i – også gerne i minihakkeren.
Tilsæt æg og salt og blend det hele sammen i minihakkeren eller pisk det sammen med et piskeris i en skål. Massen bliver flydende – det skal den være.
Hvis du bruger minihakker, så hæld massen i en skål nu.
Tilsæt mel og pisk godt igennem.
Rør revet ost og kyllingetern i og smag evt. til med salt, paprika og/eller chili.
Læg 1/8 del af fyldet i en tortilla pandekage og fold den på midten og tryk den flad. Fyldet skal ikke helt ud til kanten, så smelter det ud under stegning.
Varm en pande op med 2-3 spsk. neutral olie og steg pandekagen ca. 1-2 minutter på hver side ved mellem vare til den er gyldenbrun og crispy.