- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 30 min + 25 min
Tilberedning
- Pil hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og hak den fint.
- Skær kyllingen i mindre stykker.
- Bland yoghurt, saften af limen, chili, sennepsfrø, ingefær og hvidløg til en jævn pasta.
- Tilsæt koriander, spidskommen og kanel, salt og fløde. Mariner kyllingestykkerne i det, inden det sættes på køl i 30 minutter.
- Sæt kyllingestykkerne på spyd. Tænd grillen, og grill kyllingestykkerne i 2 minutter på hver side.
- Som alternativ kan de steges i ovnen ved 240 grader i 15-20 minutter eller på en pande.
- Pensl kyllingestykkerne med ghee eller smør, når halvdelen af stegetiden er gået.
- Serveres varme med naan og korianderchutney.
- TIP: Kødet kan erstattes med kalkunbryst.