Livsstil

Chicken tikka

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
30 min + 25 min

Tilberedning

  1. Pil hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og hak den fint.
  2. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Bland yoghurt, saften af limen, chili, sennepsfrø, ingefær og hvidløg til en jævn pasta.
  4. Tilsæt koriander, spidskommen og kanel, salt og fløde. Mariner kyllingestykkerne i det, inden det sættes på køl i 30 minutter.
  5. Sæt kyllingestykkerne på spyd. Tænd grillen, og grill kyllingestykkerne i 2 minutter på hver side.
  6. Som alternativ kan de steges i ovnen ved 240 grader i 15-20 minutter eller på en pande.
  7. Pensl kyllingestykkerne med ghee eller smør, når halvdelen af stegetiden er gået.
  8. Serveres varme med naan og korianderchutney.
  9. TIP: Kødet kan erstattes med kalkunbryst.