Livsstil

Chili cheese tops

Sværhedsgrad
Let
Personer
8
Tid
5 min + 10 min

Tilberedning

  1. Hak jalapenos fint. Bland flødeost og revet ost sammen med hakkede jalapenos og salt.
  2. Læg fyldet i en pølse på et stykke madfilm, rul filmen omkring, og rul ostepølsen rund. Undgå lufthuller i massen.
  3. Læg osterullen på køl eller frost i 30 minutter, indtil massen har sat sig.
  4. PANERING: Forbered en skål med mel, en skål med rasp og en skål med pisket æg med 1 spiseske vand i.
  5. Du skal også bruge 2 mindre bakker eller plader, som har plads til alle stykkerne. En bakke med bagepapir og en bakke med et tykt lag køkkenrulle.
  6. Skær 3-4 mundrette stykker af osterullen, fjern filmen, og vend dem først i mel, bank overskydende mel af, og vend dem så i æggemassen. Tag dem op med en gaffel, og sørg for at ryste så meget overskydende æg af som muligt, inden du ruller dem i rasp.
  7. For at være sikker på, at osten ikke smelter igennem, når den dybsteges, kan den dobbelt paneres. Derfor skal den dyppes i æg igen og så tilbage i raspen, hvorefter den rulles, inden den lægges på pladen med bagepapir. Ved det her stadie kan du vælge at smide dem i fryseren, til når du har lyst til dem. Fortsæt, indtil alle stykkerne er paneret.
  8. Varm olien op ved mellem varme til 180-190 grader. Olien må ikke ryge, så er den for varm, og den skal trækkes af varmen. Du kan teste, om den er klar, ved at du drysser lidt rasp i den. Hvis det syder og steger, er den klar, hvis det falder til bunds, og der ikke sker noget, er den ikke varm nok.
  9. Friter de panerede chili cheese tops, til de er gyldenbrune og smukke. Læg dem på bakken med køkkenrulle til afdrypning, inden de serveres med det samme.