Chili con carne med rødkålssalat

16x9

Bitz Store Kur – Go’ Kur 2015

Grad
Let
Pers.
1
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. Vær opmærksom på at opskriften er til to dage.
  2. Løg, hvidløg, gulerod og chili hakkes i tern.
  3. Svits kødet i en gryde sammen med løg, hvidløg, gulerødder og chili.
  4. Tilsæt bønner, tomat og øl, og lad herefter retten simre uden låg i cirka 20 minutter.
  5. Smag til med salt, peber og mørk chokolade.
  6. Snit rødkålen i tynde strimler.
  7. Skær æblet i både, og bland med rødkålen.
  8. Bland skyr og sennep, og vend det sammen med kål og æbler. Smag til med salt og peber.
  9. Server chili con carne med rødkålssalat til - velbekomme.