Chocolate chip cookies

16x9
Christel Pixis chocolate chip cookies. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
150 min

Tilberedning

  1. I en mellemstor skål blander du mel, salt og natron og sætter skålen til side.
  2. I en stor skål pisker du dit bløde smør med begge slags sukker i syv minutter, til det er lyst og luftigt.
  3. Herefter tilsætter du æggene ét ad gangen og pisker i yderligere syv minutter.
  4. Tilsæt vaniljeekstrakten, og pisk på middel hastighed.
  5. Nu pisker du dine tørre ingredienser i dejen, og det vil blive en lidt tør masse. Vend så den hakkede chokolade i dejen.
  6. Når det hele er blandet, kan du men en spiseske lave 12 bolde, som du nu sætter på køl i mindst to timer. Dette gør, at de ikke flyder for meget ud under bagningen.
  7. Forvarm ovnen til 180 grader, og beklæd en brandepande med bagepapir. Når dine cookiebolde er kølet af, tager du seks af dem og bager dem i den forvarmede ovn i 11-12 minutter. Det er vigtigt, at du kun bager seks af dem og gentager processen.
  8. TIP: Prøv dem med en kugle is, og top med alverdens gode sager: Hakkede pistacienødder, pekannødder, hakkede saltstænger, frysetørret frugt, mimi-M&M's - vælg det, du bedst kan lide.