Chokoladekage-donuts med bolsjecrunch og peppermint bark

- Grad
- Let
- Pers.
- 10
- Tid
- 40 min
Tilberedning
- FREMGANGSMÅDE: Hæld dejen i en frysepose, hvor du klipper hul i et hjørne, eller en sprøjtepose, så er den nemmere at have med at gøre. Fyld dine forme tre fjerdedele op, da de hæver under bagningen.
- Bag dem nu i otte-ti minutter. Det varierer fra ovn til ovn, men kagen skal bounce tilbage, når du trykker på den – så er de færdige. Tag dem ud, og lad dem køle i formen i fem minutter.
- Tag dem nu forsigtigt ud, og lad dem køle helt af på en rist, inden de skal pyntes. Bruger du en donutform, så gentag med den resterende dej.
- Hak dine bolsjestokke i den størrelse, du ønsker, og stil til side.
- Smelt din hvide chokolade og kokosolie i mikroovnen. Gå stille til værks, og rør undervejs, til det er ensartet. Har man ikke en mikroovn, kan man smelte det over vandbad.
- Når dine donuts er kolde, hælder du med en spiseske din smeltede hvide chokolade over, og når de alle er overhældt, drysser du med din bolsjecrunch.
- FREMGANGSMÅDE: PEPPERMINT BARK
- Beklæd en bradepande med bagepapir, og smelt din hvide chokolade i en varmefast skål over et vandbad. Mens den smelter, kan du hakke dine bolsjestokke.
- Hæld din hvide chokolade ud på bradepanden, og lad den flyde ud ved at rotere den lidt. Det skal ikke være pænt, og det skal ikke helt ud til kanterne; det må godt være lidt tykt. Drys nu med dine knuste bolsjestokke. Lad det nu køle helt af.
- Nu kan du knække det i store stykker og spise det med det samme eller give det i gaver i cellofanposer eller have det med på julekonfektbordet.