Chokoladekage-donuts med bolsjecrunch og peppermint bark

16x9
Grad
Let
Pers.
10
Tid
40 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Hæld dejen i en frysepose, hvor du klipper hul i et hjørne, eller en sprøjtepose, så er den nemmere at have med at gøre. Fyld dine forme tre fjerdedele op, da de hæver under bagningen.
  2. Bag dem nu i otte-ti minutter. Det varierer fra ovn til ovn, men kagen skal bounce tilbage, når du trykker på den – så er de færdige. Tag dem ud, og lad dem køle i formen i fem minutter.
  3. Tag dem nu forsigtigt ud, og lad dem køle helt af på en rist, inden de skal pyntes. Bruger du en donutform, så gentag med den resterende dej.
  4. Hak dine bolsjestokke i den størrelse, du ønsker, og stil til side.
  5. Smelt din hvide chokolade og kokosolie i mikroovnen. Gå stille til værks, og rør undervejs, til det er ensartet. Har man ikke en mikroovn, kan man smelte det over vandbad.
  6. Når dine donuts er kolde, hælder du med en spiseske din smeltede hvide chokolade over, og når de alle er overhældt, drysser du med din bolsjecrunch.
  7. FREMGANGSMÅDE: PEPPERMINT BARK
  8. Beklæd en bradepande med bagepapir, og smelt din hvide chokolade i en varmefast skål over et vandbad. Mens den smelter, kan du hakke dine bolsjestokke.
  9. Hæld din hvide chokolade ud på bradepanden, og lad den flyde ud ved at rotere den lidt. Det skal ikke være pænt, og det skal ikke helt ud til kanterne; det må godt være lidt tykt. Drys nu med dine knuste bolsjestokke. Lad det nu køle helt af.
  10. Nu kan du knække det i store stykker og spise det med det samme eller give det i gaver i cellofanposer eller have det med på julekonfektbordet.