Confiteret andelår med brasede kartofler, fransk salat og blommechutney

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
150 min

Tilberedning

  1. ANDELÅR: Andelårene masseres med krydderurterne og salt. Stilles på køl i minimum 24 timer og gerne i 2 dage.
  2. Derefter koges lårene i andefedt og olie i ca. 1,5 time, til de er møre. Inden servering steges skindet sprødt på en varm pande.
  3. BLOMMECHUTNEY: Blommerne befries for sten og koges ved svag varme med resten af ingredienserne, til massen er tyk og lækker. Hældes på glas og køles ned.
  4. BRASEDE KARTOFLER: Kartoflerne skæres i mundrette stykker og steges gyldne i smøres og andefedtet fra lårene.
  5. Inden servering tilsættes persille/citron, og der rives parmesan ud over.
  6. FRANSK SALAT: Salaten skylles grundigt og blandes med urterne og olie/eddike.