Congee med kylling

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
40 min

Tilberedning

  1. Skyl jasminris i vand. Kom ris, fond og vand i en gryde og kog op ved høj varme. Når risgrøden buldrerkoger skrues den ned til medium varme og koges ind til risene har absorberet alt væden.
  2. Fjern eventuelle sener fra kyllingebrystet og skær kyllingen i mundrette stykker. Varm en pande med olivenolie og steg kyllingebrystet så det bliver let-brunet.
  3. Skræl ingefæren og blend til en grov pure sammen med hvidløg og sesamolie
  4. Kog op med yderlig 2 dl kogende vand og vend ingefær-hvidløgs pureen og kyllingestykkerne i grøden. Grøden skal være let i konsistensen – en mellemting mellem en grød og en suppe.
  5. Anret grøden i dybe tallerkener eller skåle og top med grofthakket forårsløg, peanuts, koriander, soya og sesamolie.