Cottage Pie og Pastel de Choclo

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
45 min + 45 min

Tilberedning

  1. FYLD TIL COTTAGE PIE OG PASTEL DE CHOCLO: Brun oksekødet og løg af på en stor pande.
  2. Tilsæt timian, hvidløg og gulerødder.
  3. Tilsæt tomatkoncentrat, vin og fond og lad det koge godt igennem.
  4. Tilsæt de grønne ærter og smag til med salt og peber.
  5. Del de to portioner i to og tilsæt spidskommen, rosiner og skivede oliven til Pastel de Choclo.
  6. Svits de tre ingredienser sammen med oksekødet og smag til med salt og peber.
  7. KARTOFFELMOS TIL COTTAGE PIE: Kartoflerne koges møre, og smør og kogevandet piskes i. Brug gerne en elpisker til at røre det sammen.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. SÅDAN SAMLER DU COTTAGE PIE: Kom oksekødet i et ildfast fad og top med kartoffelmos i et fint lag.
  10. Riv den tørre ost ud over og bag i ovnen i cirka 45 minutter på 200 grader, eller til mosen og osten er gylden.
  11. TOPPING TIL PASTEL DE CHOCLO OG SAMLING AF RETTEN: Majsene blendes let og kommes i et lag ovenpå oksekødet.
  12. Drys sukker i et fint lag over majsene.
  13. Bages cirka 35 minutter ved 200 grader eller til majsen er flot gylden.
  14. Begge retter serveres med en let grøn salat vendt med olie, eddike, salt og kværnet peber.