Cremefyldte blommemuffins

16x9
Cremefyldte blommemuffins. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
12
Tid
40 min + 25 min

Tilberedning

  1. MUFFINDEJ: Pisk sukker, vanilje og det bløde smør lyst og luftigt.
  2. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg.
  3. Bland hvedemel, bagepulver og salt, og sigt det ned i dejen.
  4. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk, og rør, til du har en jævn dej.
  5. Fyld dejen i 12 papirklædte muffinforme.
  6. BLOMMEFYLD: Skær blommerne i små tern. Vend dem i hvedemel og kardemomme, og fordel dem oven på den ubagte muffindej i formene. Tryk dem let ned i overfladen af dejen.
  7. CRUMBLE: Smuldr ingredienserne mellem fingrene til en grov crumble, der fordeles oven på de ubagte muffins i formen.
  8. Bag muffinsene ved 170 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  9. Køl dem af, og skær dernæst et lille hul i toppen af hver muffin.
  10. KAGECREME: Rør alle ingredienserne godt sammen i en lille tykbundet gryde.
  11. Giv det et opkog under konstant piskning, til det tykner. Lad det småkoge ved lavt blus, mens du hele tiden pisker i cremen, i et minuts tid.
  12. Lad cremen køle lidt af, inden den lune creme fyldes i hullerne i de lune muffins.
  13. Drys med flormelis inden servering.