Cremet suppe af rester med pocheret æg og sprød salat af rester som tilbehør

16x9
Cremet suppe af rester med pocheret æg og sprød salat af rester som tilbehør. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Kyllingen plukkes groft.
  2. Salaten deles op i bløde og sprøde ting.
  3. Ærterne koges op med lidt vin og lidt bouillon, til de er kogt igennem. Blendes og justeres på konsistensen til en cremet suppe med mere bouillon.
  4. Pølseresten skæres i små stave og sprødsteges.
  5. Kartoflerne deles og udhules, og skallerne bages sprøde med olie og salt. De små kugler gemmes til anretningen.
  6. Æblet skæres i små stave og blandes med lidt urter.
  7. Æggene pocheres og anrettes i suppen oven på de små kartofler. I en lille tallerken ved siden af, anrettes en salat med de sprøde kartoffelskaller, æblerne og urterne plus den stegte pølse…
  8. En lille smule creme fraiche eller fløde pynter med i suppen.