Livsstil

Sprøde ostetacos med stegte bønner og kylling

Sværhedsgrad
Let
Personer
6
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. Bland olivenolie, oregano, spidskommen og basilikum i en lille skål.
  2. I en stor pande varmer du 2 spiseskeer af din krydderolie. Når den er varm, steger du kyllingen i 8 minutter, rør undervejs. Når kyllingen er stegt, hældes den over i en skål med safterne.
  3. Sæt panden tilbage på varmen, og varm resten af din krydderolie op.
  4. Steg løgene, til de er bløde. Tilsæt derefter chili, peberfrugt og hvidløg, og steg på mellemvarme i 6-10 minutter.
  5. Hæld bønnerne i sammen med den stegte kylling og kyllingefond, og tilsæt 1 teske salt. Bring i kog, og lad det simre, til fonden er kogt ind, og du har en cremet masse.
  6. Hæld al din fyld i en skål, og smag til med salt. Sæt til side, mens du forbereder dine tortillas.
  7. Tør din pande efter med køkkenrulle. Sæt tilbage på varmen, og tilsæt 1 spiseske solsikkeolie.
  8. I midten af panden lægger du 2 spiseskeer mozzarella på størrelse med din tortilla. Læg din tortilla på osten, og lad osten stege, til den er gylden. Det tager cirka 1-2 minutter. Vend tortillaen, og steg den sprød cirka 1 minut. Husk, at der altid skal være lidt olie på panden.
  9. Tag din ostetortilla af panden, og læg på en tallerken med ostesiden opad. Fyld den med to spiseskeer kyllingefyld, og top med avokadoskiver, frisk koriander og en smule lime. Gentag med alle tortillas.