Croissant med scramble eggs og bacon

16x9
Croissant med scramble eggs og bacon Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
12
Tid
30 min

Tilberedning

  1. TILBEREDNING: Pisk æg og fløde sammen med salt og peber
  2. Skær purløg fint og riv cheddar
  3. Skær croissanter halvt over og læg en skive sprød bacon klar i hver.
  4. Lad dem stå og lune i ovnen ved ca. 50 grader.
  5. 15 min før de smukke unge mennesker ankommer scrambles æggene i lidt olivenolie og smør på et par store pander - Endeligt ikke for meget, så det bliver hårdt.
  6. Put cheddar i de sidste to vendinger af æggene, og lad dem stå på eftervarmen på panden.
  7. Når der høres tramp på fortovet drysses æggene med purløg, og der fyldes en god spiseske fuld i hver croissant.
  8. TIP: croissanterne kan lige som ekstra lir løftes med cherrytomater stegt i olivenolie og dampet kort ind med æbleeddike – Det giver en ret fræk ketchup effekt.