Daal-deller med cremefraiche-raita

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 30 min + 10 min
Tilberedning
- Du kan finde Lasse Skjønning Andersens opskrift på daal via dette link: http://mad.tv2.dk/opskrift/daal-med-aeble-havtorn-chutney.
- Hak løg og hvidløg fint, og bland med den kolde daal, krydderier, linsemel og citronsaft. Smag til med salt og peber.
- Kom farsen på køl i 30 minutter.
- Varm en pande med olie, og form linsefarsen med en spiseske, og lav dem gerne flade. Lav en "prøvedelle" – hvis den har meget svært ved at slippe panden eller smuldrer, tilføjes ekstra linsemel.
- Imens dellerne steger, kan du røre raitaen sammen: Bland cremefraiche med citronsaft og finthakket purløg.
- Steg dellerne af på begge sider – nydes kolde eller varme sammen med raita og chutney til for eksempel bulgursalat eller i en sandwich.