Daal-deller med cremefraiche-raita

16x9
Daal-deller med cremefraiche raita. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 10 min

Tilberedning

  1. Du kan finde Lasse Skjønning Andersens opskrift på daal via dette link: http://mad.tv2.dk/opskrift/daal-med-aeble-havtorn-chutney.
  2. Hak løg og hvidløg fint, og bland med den kolde daal, krydderier, linsemel og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  3. Kom farsen på køl i 30 minutter.
  4. Varm en pande med olie, og form linsefarsen med en spiseske, og lav dem gerne flade. Lav en "prøvedelle" – hvis den har meget svært ved at slippe panden eller smuldrer, tilføjes ekstra linsemel.
  5. Imens dellerne steger, kan du røre raitaen sammen: Bland cremefraiche med citronsaft og finthakket purløg.
  6. Steg dellerne af på begge sider – nydes kolde eller varme sammen med raita og chutney til for eksempel bulgursalat eller i en sandwich.