Daal med skyr og cherrytomater

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 40 min

Tilberedning

  1. Varm olien i en stor gryde, og hak løg, hvidløg, ingefær og chili fint, hvorefter du tilsætter det til den varme gryde sammen med karry.
  2. Lad alt i gryden stege i 4-5 minutter - løgene skal ikke tage for meget farve.
  3. Skyl guleroden, skær den i små tern, og kom det i gryden.
  4. Skyl linserne, og kom også dem i gryden. Steg dem hurtigt af, og tilsæt vand, salt og limeblade.
  5. Kog linserne i 15 minutter, til de har absorberet væden, og tilsæt herefter tomater og kokosmælk.
  6. Kog det hele videre, til grøden har den rette konsistens, cirka 20-25 minutter.
  7. Smag nu grøden til med salt og citronsaft.
  8. Top daalen med cherrytomater, hakkede saltede mandler, friske koriander og skyr.