Deller med svampe og nødder

16x9
Deller med svampe og nødder. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 40 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Rens svampene, og skær dem i små stykker.
  2. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Hak nødderne fint.
  3. Varm en pande op med olie og steg nødder, løg, hvidløg og svampe ved god varme i cirka 5 minutter, til det hele har taget farve. Kom det i en skål, og lad det køle lidt af. Kom så først havregryn i, og rør rundt. Herefter æg, timian, salt og peber. Rør igen.
  4. Kom olie på en pande, og tænd for blusset.
  5. Form dellerne med en spiseske, og kom dem direkte på den varme pande.
  6. Sted dem i cirka 5 minutter på hver side.
  7. Server til aftensmad som erstatning for frikadeller, eller brug dem i madpakken eller kolde på en rugbrødsmad med en rødbede på toppen.