Drømmekageroulade

16x9
Drømmekageroulade. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
1
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Tænd din ovn på 200 grader, inden du går i gang.
  2. FYLD: Varm sukkeret til det karamelliseres.
  3. Tilsæt 2/3 af fløden, og varm op, indtil karamellen er opløst.
  4. Tilsæt et nip salt.
  5. Hæld blandingen i en skål, og tilsæt resten af fløden samt cremepulver, og pisk et par minutter med håndmixer. Sæt i køleskab.
  6. KOKOSTOP: Smelt smørret.
  7. Tilsæt farin og kokos. Blandingen skal have et kort opkog.
  8. Tilsæt fløde, og rør ensartet.
  9. Skru ned på lav varme.
  10. Blandingen smøres på rouladebunden, mens den er lun/varm.
  11. ROULADEBUND: Pisk æg og sukker luftigt.
  12. Sigt de tørre ingredienser i, og vend forsigtigt rundt.
  13. Dejen smøres jævnt ud på bagepapir.
  14. Bunden bages ved 200 grader varmluft i fem minutter.
  15. Bunden tages ud, og kokostops smøres ud på den varme halvbagte bund.
  16. Bunden bages igen i fem minutter.
  17. Læg et stykke bagepapir oven på den varme kage og et skærebræt eller en kold bageplade, og vend kagen rundt.
  18. Kokos karamellen skal nu vende nedad og dejen opad.
  19. Læg et viskestykke over, og lad kagen køle af et par minutter.
  20. Fjern derefter forsigtigt bagepapiret fra rouladebunden.
  21. Tag fyldet ud af køleskabet, rør rundt i fyldet, og fordel blandingen ud på rouladebunden.
  22. Saml kagen som en roulade, og sæt den på køl i mindst tre timer, så den sætter sig.