Efterårspasta med græskar, aubergine og svampe

16x9
Efterårspasta med græskar, aubergine og svampe Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. Skær butternut squash eller anden form for fast græskar ud i tern af cirka 2 centimeter.
  2. Skær auberginen ud i tern af cirka 1 centimeter. Den skal være let saltet og afdryppet i 25 minutter.
  3. Steg auberginer og græskar af i olivenolie, til de tager farve.
  4. Tilsæt svampe, og steg videre i 3 minutter.
  5. Tilsæt nu løg, hvidløg, timian og hvidvin, og lad det koge op.
  6. Så skal der vand og pasta i gryden sammen med fløden.
  7. Kog, til pastaen er al dente.
  8. Smag til med frisk skĂĄret salvie.
  9. TIP: Saltristede græskarkerner er et lækkert drys til denne ret.