EM-muffins

16x9
EM-muffins. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
40 min + 25 min

Tilberedning

  1. MUFFINDEJ: Pisk sukker, vanilje og det bløde smør lyst og luftigt.
  2. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg.
  3. Bland hvedemel, bagepulver og salt, og sigt det ned i dejen.
  4. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk og pastafarve - rør til du har en jævn dej.
  5. Fyld dejen i papirklædte muffinsforme.
  6. Bag muffins ved 170 grader varmluft i cirka 25 minutter, til de fremstår gennembagte. Lad dem køle af.
  7. FROSTING: Pisk smør, vanilje og flormelis længe til en helt cremet og blød smørcreme.
  8. Pisk citronsaft i, og smag til. Pisk ikke for længe, for så vil frostingen blive for blød i det.
  9. DEKORATION: Sørg for at muffinsene er helt kølet af, inden du pynter med smørcreme.
  10. Dekorer de fine røde muffins med hvid smørcreme, som afsættes i rosetter ved hjælp af en sprøjtepose med stjernetylle - og kom en masse fine røde bær og blomster på kagerne. 'More is more' - det er jo EM! Afslut med små håndlavede, spiselige dannebrogsflag.