Fajitas

16x9
Fajita kødfyld. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min + 40 min

Tilberedning

  1. Rør en marinade af lime, spidskommen, peber, sukker og hakket koriander. Kom kødet i marinaden, men gem cirka én tredjedel af marinaden til servering.
  2. Lad det trække i 10 minutter på køkkenbordet eller natten over på køl.
  3. Steg kødet i lidt olie eller grill det ved høj varme i cirka tre-fem minutter på hver side. Krydr med salt.
  4. Tag det af varmen og lad det trække, imens du tilbereder resten.
  5. Skær peberfrugt og løg i både. Steg hårdt i lidt olie. Krydr med salt og resten af lime lagen.
  6. Skær kødet i skiver. Servér med koriander, peberfrugt, tortillas, avocado eller guacamole. Giv cremefraiche og hotsauce til.