- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 2
- Tid
- 30 min + 45 min
Tilberedning
- FISK I BÅL: Læg stanniolen i 2 kryds på bordet.
- Kom forårsløg, asparges og fisk i midten af stanniolen og krydr med salt og peber.
- Kom estragon, citronsaft og smør ovenpå og fold stanniolen omkring, så du har tætsluttende pakker.
- Kom pakkerne direkte ind i gløderne og lad dem ligge der i 15 min.
- Smag creme fraichen til med citronskal og salt.
- Åben pakkerne og kom en god klat creme fraiche på toppen.
- Spis med godt brød.
- ASPARGESSALAT MED BURRATA: Kom løget i gløderne og lad det tilberede sig blødt og saftigt.
- Kom peberfrugten i gløderne og vend det til det er sort på alle sider.
- Fjern de sorte dele af løg og peberfrugt og skær i mundrette stykker.
- Kom asparges og tomater i gløderne i 2-3 min. (hold godt øje med dem)
- Pisk olivenolie og eddike sammen. Krydr med salt og peber.
- Anret burrataen på et fad sammen med grøntsagerne.
- Dryp med dressing og drys med friske urter.
- FORKULLEDE PORRER MED KRYDRET SMØR: Skyl porrerne og tør vandet væk.
- Læg dem direkte på kullene og lad dem ligge til de er bløde og forkullede.
- Når porrerne er færdige flækkes de på langs og smørret kommes i.
- Krydr med salt og sort peber.
- NOTE: spis ikke den sorte del af porrerne, men kun den saftige midte.
- NOTE: spis som hovedemne i stedet for kød eller spis dem som tilbehør til din grillret.