Livsstil

Fisk i bål med forkullet porre og aspargessalat

Sværhedsgrad
Let
Personer
2
Tid
30 min + 45 min

Tilberedning

  1. FISK I BÅL: Læg stanniolen i 2 kryds på bordet.
  2. Kom forårsløg, asparges og fisk i midten af stanniolen og krydr med salt og peber.
  3. Kom estragon, citronsaft og smør ovenpå og fold stanniolen omkring, så du har tætsluttende pakker.
  4. Kom pakkerne direkte ind i gløderne og lad dem ligge der i 15 min.
  5. Smag creme fraichen til med citronskal og salt.
  6. Åben pakkerne og kom en god klat creme fraiche på toppen.
  7. Spis med godt brød.
  8. ASPARGESSALAT MED BURRATA: Kom løget i gløderne og lad det tilberede sig blødt og saftigt.
  9. Kom peberfrugten i gløderne og vend det til det er sort på alle sider.
  10. Fjern de sorte dele af løg og peberfrugt og skær i mundrette stykker.
  11. Kom asparges og tomater i gløderne i 2-3 min. (hold godt øje med dem)
  12. Pisk olivenolie og eddike sammen. Krydr med salt og peber.
  13. Anret burrataen på et fad sammen med grøntsagerne.
  14. Dryp med dressing og drys med friske urter.
  15. FORKULLEDE PORRER MED KRYDRET SMØR: Skyl porrerne og tør vandet væk.
  16. Læg dem direkte på kullene og lad dem ligge til de er bløde og forkullede.
  17. Når porrerne er færdige flækkes de på langs og smørret kommes i.
  18. Krydr med salt og sort peber.
  19. NOTE: spis ikke den sorte del af porrerne, men kun den saftige midte.
  20. NOTE: spis som hovedemne i stedet for kød eller spis dem som tilbehør til din grillret.