Fiskefingre med cornflakes og ærtemos

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Kartofler: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde med koldt vand, så det dækker.
  2. Tilsæt cirka 1 spiseske salt.
  3. Sæt låg på, og kog kartoflerne i 10-15 minutter.
  4. Sluk for varmen, og lad kartoflerne trække helt færdige under låg.
  5. Dræn vandet fra dem.
  6. Ærtemos: Pil hvidløget og blend hvidløg, ærter og yoghurt til en grov mos i en foodprocessor eller med en stavblender.
  7. Smag til med citronsaft og salt.
  8. Pynt eventuelt med ærteskud.
  9. Fisk: Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  10. Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel.
  11. Kom mel i en anden dyb tallerken.
  12. Knus cornflakesene. Kom dem i en dyb tallerken, og bland dem med hvidløgssalt og oregano.
  13. Skær fisken i aflange og tykke strimler. Drys den med lidt salt.
  14. Vend fisken i mel, æg og til sidst cornflakes.
  15. Læg fisken på en bageplade med bagepapir, og bag dem i den varme ovn i cirka 10-15 minutter. Fisken er færdig, når den er sprød og gennembagt.