Fiskefrikadeller med rødbederåkost

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Kartofler: Skrub kartoflerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Steg kartoffelternene i olivenolie på en varm pande. Rør ofte i dem.
  3. Lad kartoffelternene stege møre og gyldne, cirka 15-20 minutter.
  4. Krydr kartoflerne med salt.
  5. Fiskefrikadeller: Blend fisk, salt, løg, mel og fløde i en foodprocessor til en grov eller fin fars.
  6. Tilsæt æg, og blend kort igen.
  7. Form farsen til fiskefrikadeller, det er nemmest med to vĂĄde skeer.
  8. Steg fiskefrikadellerne i olie pĂĄ en varm pande.
  9. Lad fiskefrikadellerne stege i i alt cirka 10 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte (bræk en fiskefrikadelle over og tjek).
  10. Råkost: Skræl rødbeder og gulerødder.
  11. Riv rødbede, gulerødder og æble på den grove side af rivejernet, eller lav dem jullienne med en julienneskræller.
  12. Skær skrællen af ingefæren og riv ingefæren fint.
  13. Vend ingefæren sammen med rødbeder, gulerødder og æbler, og pres saften af 1 appelsin og 1 citron over.
  14. Smag til.
  15. Servering: Servér fiskefrikadeller med citronbåde, remoulade, kartofler og råkost.