Fladbrød med æbler, blåost og rosmarin-sirup

16x9
Fladbrød med æbler, blåost og rosmarin-sirup Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
25 min + 45 min

Tilberedning

  1. DEJ: Kom vand og gær i en skål og rør sammen til gæren er opløst
  2. Tilsæt mel og salt og ælt på røremaskinen i 5 minutter
  3. Lad dejen hæve en time på køkkenbordet
  4. Rul dejen ud til en tykkelse på en halv cm
  5. Kom den på en bageplade med bagepapir
  6. Dryp dejen med olivenolie og kom resten af fyldet på.
  7. FYLD: Skær æblerne i tynde skiver og kom dem på den udrullede dej sammen med ost, frisk rosmarin og salt.
  8. ROSMARIN-SIRUP: Kog rosmarinstilkene i en gryde med sukker og æblemost
  9. Lad det koge i ca. 15 min indtil det får konsistens som sirup
  10. Tag det af varmen og lad det trække på køkkenbordet en times tid og køle af
  11. Sigt siruppen
  12. Dryp den bagte pizza med sirup lige inden servering.