Flæsk paneret i rasp med habanero, majssalsa og lun kartoffelsalat Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
165 min + 45 min
Tilberedning
PANERET FLÆSK: Vend skiverne i mel, æg og til sidst rasp, som er tilsat habanero. Krydr med salt og peber.
Steg i smør (rigeligt) cirka 6-8 minutter på hver side.
MAJSSALSA: Kog majs møre, skær kernerne af.
Snit forårsløg og peberfrugt i små tern.
Mix resten i en skål og smag til. Majsene burde være søde nok, men smag eventuelt efter med lidt sukker til sidst.
Vend grønt i dressingen og spis straks.
KARTOFFELSALAT: Steg løg gyldne i smørret.
Kom vand, eddike, sennep og sukker på, og lad det koge lidt ind.
Vend kartoflerne forsigtigt i og server straks.
AGURKERELISH: Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber.
ANRETNING: Anret flæsk og majssalsa for sig. Kartoffelsalat på toppen med cirka 1 spsk. relish pr. portion. Pynt groft med urter, og server med det samme.