Mad

Flæsk paneret i rasp med habanero, majssalsa og lun kartoffelsalat

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
165 min + 45 min

Tilberedning

  1. PANERET FLÆSK: Vend skiverne i mel, æg og til sidst rasp, som er tilsat habanero. Krydr med salt og peber.
  2. Steg i smør (rigeligt) cirka 6-8 minutter på hver side.
  3. MAJSSALSA: Kog majs møre, skær kernerne af.
  4. Snit forårsløg og peberfrugt i små tern.
  5. Mix resten i en skål og smag til. Majsene burde være søde nok, men smag eventuelt efter med lidt sukker til sidst.
  6. Vend grønt i dressingen og spis straks.
  7. KARTOFFELSALAT: Steg løg gyldne i smørret.
  8. Kom vand, eddike, sennep og sukker på, og lad det koge lidt ind.
  9. Vend kartoflerne forsigtigt i og server straks.
  10. AGURKERELISH: Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber.
  11. ANRETNING: Anret flæsk og majssalsa for sig. Kartoffelsalat på toppen med cirka 1 spsk. relish pr. portion. Pynt groft med urter, og server med det samme.