Livsstil

Forårsrulle med kanin og kanin i sursød sauce med stegte grøntsager

Personer
4
Tid
90 min

Tilberedning

  1. Forårsrulle:
  2. Kanin og grøntsager steges af ved hård varme – de skal være tilberedte men stadig sprøde.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne, og smag til. Dejen lægges med spidsen opad, og der duppes i hjørnerne med æg.
  4. Grøntsager/kanin lægges og rulles stramt. Friteres i tre minutter ved god varme. Serveres med det samme.
  5. Sursød sauce:
  6. Kog alle ingredienserne op, og lad det simre i ti minutter. Smag til.
  7. Kanin:
  8. Kaninstykkerne vendes i mel/maizena og friteres i olie fra forårsrullerne.
  9. Lægges i saucen få minutter inden servering.
  10. Stegte grøntsager:
  11. Grøntsagerne svitses af ved hård varme – de skal være stegte men stadig med bid i. Kommes i saucen og koges op.