For√•rssalat med r√łget makrel og rygeostcreme

16x9
For√•rssalat med r√łget makrel og rygeostcreme. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. SALAT: Skr√¶l de hvide asparges, og g√łr de gr√łnne asparges og for√•rsl√łg klar.
  2. Grill dem p√• den rygende varme grillpande. De m√• ikke f√• for meget, men gerne fine m√łrke striber.
  3. K√łl dem ned, og sk√¶r i mundrette stykker.
  4. Skær tomaterne i kvarte. Hak alle krydderurterne groft. Vend sammen med tomaterne.
  5. Tilsæt eddike, olie, sukker, citron, dijonsennep og de grillede asparges.
  6. RYGEOSTCREME: Pisk rygeost og cremefraichen sammen.
  7. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen radiserne. Massen skal være fed, men med god friskhed.
  8. GRILLET BR√ėD: Br√łdet grilles, s√• det har fine striber.
  9. ANRETNING: Anret salaten i dyb tallerken. Drys flagerne af makrellen ovenp√•. Sm√łr rygeostcreme p√• br√łdet, og drys med radiser.