Forskellige ispinde

16x9
Forskellige ispinde. Foto: TV 2/Go' Morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
6
Tid
180 min + 45 min

Tilberedning

  1. HINDBÆR-KÆRNEMÆLKS-ISPINDE: I en skål moser du dine hindbær en smule med en gaffel. Tilsæt resterende ingredienser, og bland forsigtigt.
  2. Fordel nu massen i din ispindeform, og ind på køl i mindst tre timer. De tages nemmest ud af formen ved at putte varmt vand på formen.
  3. LIME-KOKOS-ISPINDE: I en skål blander du alle dine ingredienser, til du har en smooth masse.
  4. Fyld i dine ønskede ispindeforme, og sæt på køl i minimum tre-fire timer.
  5. CHOKOLADEFUDGE-ISPINDE: Hak chokoladen fint, og put den i en blender.
  6. I en gryder varmer du mælk, fløde, kakaopulver, vaniljeekstrakt og salt op. Det skal ikke koge, men tages af lige inden kogepunktet. Hæld det nu over din chokolade i blenderen, og lad det stå i to-tre minutter.
  7. Blend nu, til du har en ensartet chokolademasse.
  8. Fyld i dine ønsket ispindeforme, og sæt på køl natten over.
  9. FRISKE JORDBÆR-ANANAS-ISPINDE: I en blender blender du ananas, mango og kokosmælk. Blend, til det er smooth – tilsæt mere kokosmælk, hvis det er for tykt. Sæt til side.
  10. I blenderen blender du jordbær, appelsinjuice og sirup/honning.
  11. Nu fylder du din ispindeform først med jordbærpuré og så med ananas/kokos, og så gentag. Brug en spiseske, så får du flottere lag.
  12. Sæt på køl i minimum tre timer.