Forskellige ispinde

- Grad
- Let
- Pers.
- 6
- Tid
- 180 min + 45 min
Tilberedning
- HINDBÆR-KÆRNEMÆLKS-ISPINDE: I en skål moser du dine hindbær en smule med en gaffel. Tilsæt resterende ingredienser, og bland forsigtigt.
- Fordel nu massen i din ispindeform, og ind på køl i mindst tre timer. De tages nemmest ud af formen ved at putte varmt vand på formen.
- LIME-KOKOS-ISPINDE: I en skål blander du alle dine ingredienser, til du har en smooth masse.
- Fyld i dine ønskede ispindeforme, og sæt på køl i minimum tre-fire timer.
- CHOKOLADEFUDGE-ISPINDE: Hak chokoladen fint, og put den i en blender.
- I en gryder varmer du mælk, fløde, kakaopulver, vaniljeekstrakt og salt op. Det skal ikke koge, men tages af lige inden kogepunktet. Hæld det nu over din chokolade i blenderen, og lad det stå i to-tre minutter.
- Blend nu, til du har en ensartet chokolademasse.
- Fyld i dine ønsket ispindeforme, og sæt på køl natten over.
- FRISKE JORDBÆR-ANANAS-ISPINDE: I en blender blender du ananas, mango og kokosmælk. Blend, til det er smooth – tilsæt mere kokosmælk, hvis det er for tykt. Sæt til side.
- I blenderen blender du jordbær, appelsinjuice og sirup/honning.
- Nu fylder du din ispindeform først med jordbærpuré og så med ananas/kokos, og så gentag. Brug en spiseske, så får du flottere lag.
- Sæt på køl i minimum tre timer.