Livsstil

Frisk rosenkålssalat med friteret gedeost

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. FRISK ROSENKÅL: Snit rosenkål og æbler fint på en mandolin.
  2. Bland citronsaft, olivenolie, salt og grofthakket hvidløg i en skål, og lad det trække (gerne en time eller længere). Du skal ikke servere dressingen med hvidløgsstykkerne i, men blot lade dem give smag, inden den hældes over salaten.
  3. FRITERET GEDEOST: Skær gedeosten i skiver på cirka 3 centimeter. Vend dem først i mel, så i æg og til sidst i rasp.
  4. Friter stykkerne i varm olie et par minutter, til de er flotte gyldne.
  5. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  6. Vend æbler og rosenkål med dressingen, og anret det sammen med syltede rødløg og urter. Kom de friterede stykker gedeost på toppen.
  7. God som forret eller frokostret med et godt stykke brød til.